Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 40€

[raw]

 

Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 35€


Επωφεληθείτε σήμερα της προσφοράς «KoulouriService» και κάντε την Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 40€.

Στη τιμή περιλαμβάνεται :

1.Ο πλήρης καθαρισμός λέβητα και καυστήρα

2.Έλεγχος σωληνώσεων Φυσικού Αερίου για τυχόν διαρροές

3.Αφαλάτωση εναλλάκτη ζεστού νερού

4.Καθώς και οι απαραίτητες ρυθμίσεις[/raw]

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, η σωστή λειτουργία και η διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης του συστήματος προϋποθέτει μια ποιοτική και συστηματική συντήρηση, η Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 40€ από την εταιρία «KoulouriService». Είναι σημαντικό η όποια εργασία ελέγχου ή συντήρησης να πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς ενώ από την πλευρά μας είναι απαραίτητο να τηρούμε συγκεκριμένο αρχείο με τα έγγραφα που αφορούν το σύστημά μας και τις διαδικασίες συντήρησης που έχουμε πραγματοποιήσει. Η εταιρία «KoulouriService» διαθέτουμε ανταλλακτικά καυστήρων όπως μπεκ, αντλίες πετρελαίου, μετασχηματιστές, φωτοκύτταρα, σπιράλ, ηλεκτρονικά (αυτόματοι καύσης), ακίδες, καθαριστικά καυστήρων, θερμοστάτες αποστάσεως, θερμοστάτες χώρου, ωρομετρητές αυτονομίας, πυκνωτές καυστήρων – κυκλοφορητών, φίλτρα πετρελαίου, ηλεκτροβάνες αυτονομίας και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία και συντήρηση του καυστήρα σας. Σας καλύπτουμε τεχνικά και με ανταλλακτικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες καυστήρων.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό από την εταιρία «KoulouriService». Γρήγορα στο χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Συμβουλές από την εταιρία «KoulouriService» για το σύστημα θέρμανσης. Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 40€:

1.Διαδικασίες όπως η συντήρηση των συσκευών φυσικού αερίου, ο καθαρισμός του λέβητα, η ρύθμιση του καυστήρα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά ετησίως.

2.Ο συγκεκριμένος έλεγχος – συντήρηση πρέπει να περιλαμβάνει επίσης έλεγχο της στεγανότητας της καμινάδας (σε περίπτωση που χρειάζεστε αλλαγή καμινάδας πατήστε εδώ) αλλά και γενικότερο έλεγχο της συνολικής εγκατάστασης.

3.Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι χρήστες να παρεμβαίνουν στο σύστημα του φυσικού αερίου, ακόμη κι εάν πρόκειται για επιδιορθώσεις οι οποίες ενδεχομένως να φαίνονται «εύκολες». Κάθε είδους παρέμβαση ή έλεγχος πρέπει να γίνεται είτε από τον εγκαταστάτη του συστήματος είτε από εξειδικευμένους και αδειοδοτημένους υδραυλικούς και τεχνικούς καυστήρων.

4.Με τη σωστή συντήρηση των εσωτερικών εγκαταστάσεων, εκτός από ασφάλεια, εξασφαλίζεται και η βελτίωση της απόδοσης και κατ’ επέκταση εξοικονόμηση ενέργειας.

Συμβουλές για τη σωστή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης από την εταιρία «KoulouriService». Και μην ξεχνάτε ότι η εταιρία μας έχει προσφορά τη Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 40€.

1.Καλέστε εξειδικευμένο συνεργείο για συντήρηση και ακολουθείστε τις συμβουλές τους.

2.Αλλάξτε φθαρμένα καλώδια ρεύματος και καλύψτε γυμνούς πίνακες ρεύματος.

3.Ο χώρος του λεβητοστασίου θα πρέπει να διατηρείτε καθαρός από εύφλεκτα υλικά και να μην μετατρέπεται σε αποθήκη.

4.Τα ανοίγματα αερισμού πρέπει να διατηρούνται πάντα ανοιχτά και οι θυρίδες των περσίδων πρέπει να παραμένουν πάντα ανοιχτές και καθαρές από σκουπίδια.

5.Μην απενεργοποιείτε ανιχνευτές και άλλα συστήματα ασφαλείας της εγκατάστασης.

6.Αλλάξτε φθαρμένα σπιράλ καπναγωγών και τοποθετείστε καπέλο στην κεντρική καπνοδόχο.

7.Η πόρτα του λεβητοστασίου πρέπει να παραμένει πάντα κλειστή. Ασφαλίστε το τοποθετώντας μηχανισμό επανάκλισης.

Για τη Συντήρηση Λέβητα Φυσικού Αερίου 40€ για τη Θεσσαλονίκη, την Καρδία, την Θέρμη, την  Περαία και τις γύρω περιοχές γρήγορα κοντά σας με ένα τηλεφώνημα στο 6973662179 και στο 2392073030,  το έμπειρο τεχνικό προσωπικό θα έρθει στο χώρο σας.

 

 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται 24%ΦΠΑ