Συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου από 50€

Συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου με 40€


Επωφεληθείτε σήμερα της προσφοράς από την εταιρία «KoulouriService» και κάντε την Συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου από 50€.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς, για τη σωστή συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου από 50€ . Εξουσιοδοτημένο συνεργείο με πιστοποιήσεις. Αναλαμβάνουμε μονάδες όπως Saturn, Kiturami, HEIZERT, SIME, BOSCH, ECODORO, Euroenergy.

Σύμφωνα με το ν. 3844/2010 (άρθρο 24) και το Π.Δ. υπ’ αρ. 112/2012 η ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης καθίσταται πλέον υποχρεωτική για τους επαγγελματίες. Η επιχείρηση μας καλύπτεται με αριθμ. συμβ. 4202239434.

Η Συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου από 50€ περιλαμβάνει :

  • 1.Καθαρισμός λέβητα καυστήρα
  • 2.Καθαρισμός φίλτρου πετρελαίου
  • 3.Καθαρισμός beck
  • 4.Καθαρισμός ακίδες σπινθηριστές
  • 5.Ρύθμιση καυστήρα


Η ετήσια συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου από 50€ και ο καθαρισμός λέβητα επιτυγχάνει μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, ελαχιστοποιεί τις βλάβες καυστήρα και ανεβάζει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής του καυστήρα.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς για τη σωστή συντήρηση καυστήρα πετρελαίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η σωστή συντήρηση καυστήρα πετρελαίου και ο καθαρισμός λέβητα συνιστάτε να γίνεται 1 φορά το έτος, τους μήνες Απρίλιο – Μάιο. Η χρονική περίοδο αυτή βοηθά σημαντικά τόσο στον καλύτερο καθαρισμό του λέβητα όσο και στις ακριβής ρυθμίσεις του καυστήρα.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό από την εταιρία «KoulouriService». Γρήγορα στο χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό για τη συντήρηση ατομικού καυστήρα πετρελαίου από 50€.

Εγκαταστήστε σύστημα αντιστάθμισης. Είναι ένα είδος αυτοματισμού που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του νερού θέρμανσης από το λέβητα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, εκτιμώμενη εξοικονόμηση από 15 – 30 %.

Συμβουλές από την εταιρία «KoulouriService»  για το σύστημα θέρμανσης:

1.Ιδανική τιμή 19 °C με 21 °C. Μείωση κατά ένα βαθμό ή περισσότερο αν αισθανόμαστε σχετική θερμική άνεση στη ρύθμιση του θερμοστάτη χώρου.

2.Προτιμότερη είναι σε γενικές γραμμές η συνεχής λειτουργία του συστήματος θέρμανσης σε πιο χαμηλές όμως θερμοκρασίες, αντί να το ανοιγοκλείνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

3.Εφαρμογή αεροστεγάνωσης σε παλιά παράθυρα και πόρτες με ειδικά για το σκοπό αυτό υλικά.

4.Έλεγχος για ύπαρξη αέρα στα θερμαντικά σώματα (εξαέρωση). Ο αέρας εντός του δικτύου μειώνει σημαντικά την απόδοση του συστήματος θέρμανσης.

5.Αερισμός του σπιτιού κατά τις μεσημεριανές ώρες με όλα τα παράθυρα τελείως ανοιχτά και για μικρό χρονικό διάστημα, περίπου 5 με 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του αερισμού θα πρέπει το σύστημα θέρμανσης να είναι κλειστό.

 

Δείτε επίσης εγκατάσταση:

 Φυσικού αερίου 

Αντλία θερμότητας

Καλοριφερ/Σώματα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

 Λέβητα Πετρελαίου

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται 24%ΦΠΑ