Ανακαίνιση Μπάνιου

Δημιουργούμε το μπάνιο που έχετε φανταστεί. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση μπάνιου σας στις καλύτερες τιμές και με ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης.

H Ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει:

1.Ξήλωμα των παλιών πλακιδίων από το μπάνιο σας.

2.Αλλαγή των σωληνώσεων σας από την αποχέτευση

3.Αλλαγή σωληνώσεων ύδρευσης.

4. Και τοποθέτηση των  ειδών υγιεινής που έχετε επιλέξει.

5. Καθαρισμός χώρου και αποκατάσταση  των μερεμετιών που έχουν προκύψει από την εκτέλεση των εργασιών.

*Εάν επιθυμείτε να τοποθετήσετε εντοιχιζόμενα είδη υγιεινής η τιμή διαφοροποιείται. 

Μόνο μέσα σε 5 μέρες η αποπεράτωση των εργασιών μας.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση μπάνιου σας, επικοινωνήστε μαζί μας θα κλείσουμε ραντεβού, για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να πάρετε την προσφορά μας. Πρέπει να κάνουμε αυτοψία στο μπάνιο σας πριν τις εργασίες έτσι ώστε να επιλεγούν όλα τα υλικά σωστά και στα μέτρα σας.

Το άρτιο συνεργείο της εταιρείας μας «KoulouriService» αναλαμβάνει την μελέτη και την ανακαίνιση του χώρου σας (επαγγελματικό χώρος ή οικία).

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα πρόταση.

Επιλέγουμε πάντα τα κατάλληλα υλικά και λαμβάνουμε υπ’ όψιν την αρχιτεκτονική αλλά και τα υπάρχοντα δομικά υλικά του χώρου. Αναλαμβάνουμε μετά το πέρας των εργασιών και την απομάκρυνση των μπαζών.Πρώτα από όλα όμως πρέπει να γίνει η αυτοψία του χώρου που άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα συνεργεία της επιχείρησης «KoulouriService» απαρτίζονται αποκλειστικά από αδειούχους ψυκτικούς κι έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη σωστή εγκατάσταση ανακαίνιση μπάνιου και συντήρηση των μηχανημάτων σας. 

Σύμφωνα με το ν. 3844/2010 (άρθρο 24) και το Π.Δ. υπ’ αρ. 112/2012 η ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης καθίσταται πλέον υποχρεωτική για τους επαγγελματίες. Η επιχείρηση μας καλύπτεται με αριθμ. συμβ. 4202239434.

Δείτε εδώ τις προσφορές μας:


Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με Riello εδώ

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με BAXI εδώ

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με ARISTON εδώ

Προσφορά μονάδες Φυσικού αερίου

Συντήρηση λέβητα Φυσικού αερίου 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

 
 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]