Υδραυλικά

[raw]

υδραυλικος θεσσαλονικη
[/raw]

Εμπιστευτείτε την εταιρία «KoulouriService» υδραυλικος θεσσαλονικη – Τεχνικά Έργα. Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό, πολυπροπυλένιο και πολυστρωματικούς σωλήνες. Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο είναι μονωμένοι για την απώλεια θερμότητας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα με ISO και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης. Αυτό, σε συνδυασμό με την τακτική συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων θα σας εξασφαλίσει ποιότητα και ασφάλεια.

Υδραυλικος θεσσαλονικη ,για τη Θεσσαλονίκη, την Καρδία, την Θέρμη, την  Περαία και τις γύρω περιοχές γρήγορα κοντά σας με ένα τηλεφώνημα στο 6973662179 και στο 2392073030,  το έμπειρο τεχνικό προσωπικό θα έρθει στο χώρο σας. Εμπιστευτείτε την εταιρία «KoulouriService» υδραυλικος θεσσαλονικη – Τεχνικά Έργα.

Υπηρεσίες
Η εταιρία μας «KoulouriService» παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στον χώρο των υδραυλικών, θέρμανσης, κλιματισμός, Ηλιακά, Φυσικό αέριο, πετρέλαιο, συντηρήσεις, επισκευές, ανακαινίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις, και επισκευές σε όλους τους οργανικούς χώρους μίας οικίας, οικοδομής ή επαγγελματικού χώρου. Συντήρηση κλιματιστικών μονάδων, εργασίες εξαερισμού, πλήρωση κλιματιστικού μηχανήματος, επισκευή – αντικατάσταση πυκνωτών, επισκευές πλακέτας, χημικός καθαρισμός ψυκτικών μονάδων, επισκευή αντλίας, συντήρηση καυστήρων και λέβητα, αλλαγή θερμοστάτη χώρου, σύνδεση λέβητα και δεξαμενής, εργασίες και στήσιμο λεβητοστασίου, αλλαγή καυστήρα, κρέμασμα σωμάτων και σύνδεση, λέβητες ξύλου και pellet, επισκευή σωλήνα όμβριων υδάτων, επισκευή βρύσης κοινόχρηστου. Υδραυλικος θεσσαλονικη -Τεχνικά Έργα από την εταιρία «KoulouriService».

Εγκαταστάσεις
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ύδρευσης, Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, Κεντρική Θέρμανση, Εγκαταστάσεις Καυστήρων, Εγκαταστάσεις Λεβητοστασίων, Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ, Εφαρμογές Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου, Αυτονομίες Θέρμανσης, Οικονομική Θέρμανση.

Τοποθετήσεις
Τοποθέτηση Δεξαμενών Πετρελαίου, Καμινάδων Λεβητοστασίων, Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής, Τοποθετήσεις Φίλτρων Νερού, Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, Ηλιακών Θερμοσιφώνων, Τοποθετήσεις Υδρομασάζ.

Συντηρήσεις
Συντηρήσεις Λεβητοστασίων, Συντηρήσεις Καυστήρων, Συντήρηση Πισίνας.

Επισκευές – Ανακαινίσεις
Ανακαίνιση μπάνιου, Οικίες – Επαγγελματικοί χώροι, Κουζίνα, Μπάνιο, Λεβητοστάσιο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς Yδραυλικος θεσσαλονικη -Τεχνικά Έργα από την εταιρία «KoulouriService»?

1.Ανταγωνιστικές τιμές

2.24 ωρη τεχνική εξυπηρέτηση

3.Άρτια εκπαιδευόμενο και εξοπλισμένο προσωπικό

4.Γρήγορη εξυπηρέτηση