Εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου από 1200€

[raw]

Εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου από 1200€. Περιγραφή λέβητα:

 

  • tik-tak-ccc-eueueu-hiΛέβητες υψηλής απόδοσης με ενσωματωμένο καυστήρα δύο βαθμίδων και προθέρμανση πετρελαίου (εώς 93%).
  • tik-tak-ccc-eueueu-hiΗλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου με τηλεφωνική εντολή.
  • tik-tak-ccc-eueueu-hiΔιαθέτει ενσωματωμένο ανοξείδωτο εναλλάκτη για την παραγωγή ζεστού νερού.
  • tik-tak-ccc-eueueu-hiΜε αυτοδιάγνωση βλαβών.
  • tik-tak-ccc-eueueu-hiΔυνατότητα σύνδεσης και με καμινάδα ανάκτησης θερμότητας.

 

Για συντήρηση του λέβητα πετρελαίου σας πατήστε εδώ

 

λέβητας-πετρελάιου[/raw]

Η εταιρία μας «KoulouriService» αναλαμβάνει την μεταφορά και την Εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου από 1200€ στο χώρο σας. Αφού γίνει η εγκατάσταση κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην Εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου από 1200€ επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού έτσι ώστε να κάνουμε αυτοψία στο χώρο σας.Σύμφωνα με το χρηματικό ποσό που διαθέτεται θα βρούμε μαζί τον καταλληλότερο λέβητα. Οι λέβητες πετρελαίου είναι: οι χαλύβδινοι, οι ανοξείδωτοι και οι συμπυκνωμάτων. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τοποθεσία της κατοικίας σας, οι απώλειες και η μόνωση. Το κάθε σπίτι είναι ξεχωριστώ και εμείς προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.

Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη λέβητας  το άρτιο συνεργείο της εταιρείας μας «KoulouriService»  αναλαμβάνει την αποξήλωση και την απομάκρυνση του παλιού λέβητα.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα πρόταση για όλη την Εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου από 1200€. Επιλέγουμε πάντα τα κατάλληλα υλικά και λαμβάνουμε υπ” όψιν την αρχιτεκτονική αλλά και τα υπάρχοντα δομικά υλικά του χώρου. Αναλαμβάνουμε μετά το πέρας των εργασιών και την απομάκρυνση των μπαζών. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να γίνει η αυτοψία του χώρου που άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η σωστή επιλογή του καυστήρα πετρελαίου, ο οποίος θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση της εγκατάστασης, τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του λέβητα, την εξοικονόμηση καυσίμου και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης εγκατάσταση:

 Φυσικού αερίου 

Αντλία θερμότητας

Καλοριφερ/Σώματα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται 23%ΦΠΑ