Φυσικό Αέριο σε Ταγαράδες, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή και Βασιλικά εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019. ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημέρωσε, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στους Ταγαράδες, την Αγία Παρασκευή τη Σουρωτή και τα Βασιλικά.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επένδυση ύψους 3,6εκ. € για την επέκταση του δικτύου και στις συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου μας. Η τροφοδότηση των τεσσάρων Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2019.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της χθεσινής συνάντησης του Δημάρχου Θέρμης και του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακουρά, υπογράφηκε και η Σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου του υπό κατασκευή 2ου Γυμνασίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητας του Νέου Ρυσίου.

Το προσεχές διάστημα και κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, οι καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν της χρήσης του φυσικού αερίου για τις ενεργειακές τους ανάγκες. Επισημαίνεται δε, ότι παραμένει σε ισχύ και για το 2019 η προσφορά «ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» για όλους τους νέους καταναλωτές και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τη Διοίκηση της Εταιρίας για τη συνέπειά της στα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει, ώστε η τροφοδότηση των Δημοτικών και Τοπικών μας Κοινοτήτων να έχει ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2019 και ευχήθηκε να τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα για τη Δημοτική Κοινότητα Καρδίας, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Εξέφρασε δε την απόλυτη ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία που διατηρείται όλα αυτά τα χρόνια, με τη Διοίκηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, χαρακτηρίζοντας την εταιρεία μάλιστα ως υπόδειγμα επαγγελματισμού και συνέπειας για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία παρέχει πάντα στους πολίτες χαμηλού κόστους ενέργεια.
Η προσπάθεια συνεχίζεται, με σεβασμό στο ρυθμιστικό και κανονιστικό πλαίσιο, τηρώντας απαρέγκλιτα το Εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Σταθερή προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική αποδοτικότητα των επενδύσεων και η ασφαλής και αδιάληπτη λειτουργία του δικτύου διανομής, προς όφελος των πολιτών.

Δείτε εδώ τις προσφορές μας:


Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με Riello εδώ

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με BAXI εδώ

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με ARISTON εδώ

Προσφορά μονάδες Φυσικού αερίου

Συντήρηση λέβητα Φυσικού αερίου 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

πηγή:http://www.thermi.gov.gr/info/?p=49557&lang=en