Η εταιρεία «KoulouriService» αναλαμβάνει την τοποθέτηση,την απεγκατάσταση και την Εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων/καλοριφέρ κάθε είδους.

 

Μια ολοκληρωμένη σειρά ετοιμοπαράδοτων θερμαντικών σωμάτων/καλοριφέρ εξωτερικού βρόγχου είναι διαθέσιμη.

Οι άνθρωποι εδώ και πολλά χρόνια αντιμετώπιζαν τη θέρμανση στο σπίτι τους με παθητική διάθεση, αποδεχόμενοι την οποιαδήποτε υφιστάμενη εγκατάσταση ή αφήνοντας σε τρίτους τη νέα επιλογή. Ήρθε ο καιρός που αυτή η νοοτροπία άλλαξε. Η Εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων/καλοριφέρ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μέσο παροχής θερμότητας. Έχουμε πλέον απεριόριστες επιλογές σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

1.Διαθέτουν άψογο φινίρισμα, λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και των στρογγυλεμένων άκρων.

2.Άψογη βαφή, είτε σε λευκό χρώμα RAL 9016 (το πλέον ελαστομερές και ενδεδειγμένο χρώμα για σώματα που εκτίθενται σε υγρασία) είτε σε χρώμιο με εν θερμώ κατεργασία.

3.Άριστες επιδόσεις, σχεδιασμένες έτσι ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορη κυκλοφορία του νερού και άμεση απόδοση θερμότητας στον χώρο.

4.Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σε μήκη και ύψη που δίνουν την δυνατότητα προσαρμογής σε οποιοδήποτε χώρο.

5.Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με το ειδικό σετ στηριγμάτων που κάνει την εγκατάσταση απλή και γρήγορη.

Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τα παλιά σας σώματα ή να ξεκινήσετε την εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων/καλοριφέρ επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να πάρετε την προσφορά μας. Πρέπει να κάνουμε αυτοψία πριν τις εργασίες έτσι ώστε να επιλεγούν όλα τα υλικά σωστά και στα μέτρα σας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα πρόταση και  εάν το επιθυμητέ θα ετοιμάσουμε και προσφορά μαζί με τις εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων/καλοριφέρ η οποία θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Επιλέγουμε πάντα τα κατάλληλα υλικά και λαμβάνουμε υπ’ όψιν την αρχιτεκτονική αλλά και τα υπάρχοντα δομικά υλικά του χώρου. Αναλαμβάνουμε μετά το πέρας των εργασιών και την απομάκρυνση των μπαζών.Πρώτα από όλα όμως πρέπει να γίνει η αυτοψία του χώρου που άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Δείτε επίσης τις επιλογές για Φυσικό αέριο πατήστε εδώ και Θέρμανση πετρελαίου πατήστε εδώ.