Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, η εταιρεία που προμηθεύει με φυσικό αέριο εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα, τώρα μας γεμίζει όχι μόνο με ενέργεια, αλλά και με μοναδικής αξίας δώρα για όλη την οικογένεια.

Η εταιρεία «τρέχει» διαγωνισμό στην ιστοσελίδα gemizoymeenergeia.gr, με μεγάλο έπαθλο ένα τετραήμερο ταξίδι στην Disneyland, στο Παρίσι, για μια τετραμελή οικογένεια!

Στα έπαθλα του διαγωνισμού περιλαμβάνονται επίσης 1 iphone 7 32 GB 4G+ Smartphone Black, 2 Galaxy Tab S2 T813 Tablet 9.7″ WiFi, 2 Σετ εντοιχιζόμενων συσκευών (Φούρνος & Αυτόνομη κεραμική βάση εστιών), 2 τηλεοράσεις Sony KD49XD7005 49″ Smart 4K T, 2 κονσόλες Sony PS4 Pro 1TB & 2nd Wireless Dualshock 4 V2 & Powerpak 1200mAh καθώς και 100 προπληρωμένες κάρτες Ticket Compliments.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι, πελάτες και μη της εταιρείας, μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο Facebook, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 18321 και μέσω των καταστημάτων της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 9 Οκτωβρίου του 2017.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ), που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, (26ης Οκτωβρίου αρ. 54-56)   με ΑΦΜ 997998048, ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2311223000 και εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής καλούμενη η «Διοργανώτρια Εταιρεία»), προκηρύσσει διαγωνισμό, με τίτλο «ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» (εφεξής καλούμενος ο «Διαγωνισμός»), σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρία OGILVY ONE WORLDWIDE SA  που εδρεύει στο Γέρακα Αττικής (Ημαθίας αρ. 10), με ΑΦΜ 094188587, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2106660300 και εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής καλούμενη «OGILVY ONE, ή  «Διαφημιστική»), η οποία έχει αναλάβει την επίβλεψη και την άρτια διεξαγωγή του Διαγωνισμού για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας και σε συνεργασία με την εταιρία περιορισμένης ευθύνης SOCIAL LAB  ΕΠΕ, με έδρα τον Άγιο Δημήτριος (Ιωάννη Μεταξά αρ.8), ΑΦΜ 800356160, η οποία είναι υπεύθυνη για το τεχνικό μέρος του Διαγωνισμού, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρεται η δημιουργία της ιστοστελίδας, η άρτια λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου και της σελίδας στο facebook, (εφεξής καλούμενη SOCIAL LAB).

 

Οι παρόντες  αναλυτικοί όροι  (εφεξής καλούμενοι οι «Αναλυτικοί Όροι»), καθορίζουν τους όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό και ανάδειξης των νικητών αυτού.

ΟΡΟΙ

1.       Η Διοργανώτρια Εταιρεία διοργανώνει τον Διαγωνισμό ως προωθητική ενέργεια για την προβολή των προϊόντων της, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχει.

2.       Ο Διαγωνισμός διενεργείται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας gemizoumeenergeia.gr, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 18321 και μέσω των καταστημάτων της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3.       Ο Διαγωνισμός άρχεται στις 9/9/2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00, και λήγει στις 16/10/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 (εφεξής καλούμενη η «Διάρκεια»).

4.       Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.

5.       Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην  Διοργανώτρια Εταιρείας, καθώς και οι εργαζόμενοι στην Διαφημιστική, και της SOCIAL LAB οι σύζυγοί τους, καθώς κι οι συγγενείς των ανωτέρω, μέχρι και τον δεύτερο βαθμό εξ αίματος.

6.       Για να συμμετάσχει κάποιος στο Διαγωνισμό (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει κατά τη Διάρκειά του, να εισέλθει στην ιστοσελίδα gemizoymeenergeia.gr, να συμπληρώσει τα απαιτούμενα προσωπικά του στοιχεία και να δηλώσει αν είναι πελάτης της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Κάθε συμμετέχων, μη πελάτης της Διοργανώτριας Εταιρείας, μπορεί να λαμβάνει μια συμμετοχή για την κλήρωση των επάθλων με τους εξής κάτωθι τρόπους:

Α) Να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διοργανώτριας Εταιρείας στον τηλεφωνικό αριθμό 18321 και δηλώσουν στους εκπροσώπους της ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό.

Β) Να μεταβούν στα καταστήματα της Διοργανώτριας Εταιρείας και να δηλώσουν, στους εκπροσώπους της Διοργανώτριας Εταιρείας, την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

Γ) Να επισκεφτούν την σελίδα της Διοργανώτριας Εταιρείας στο facebook.

 Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι ήδη πελάτες της Διοργανώτριας Εταιρείας, μπορούν να αποκτήσουν δέκα (10) επιπλέον συμμετοχές, με τους εξής κάτωθι τρόπους:

Α) Να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διοργανώτριας Εταιρείας στον τηλεφωνικό αριθμό 18321 και δηλώσουν στους εκπροσώπους της ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό.

Β) Να μεταβούν στα καταστήματα της Διοργανώτριας Εταιρείας και να δηλώσουν, στους εκπροσώπους της Διοργανώτριας Εταιρείας, την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

Γ) Να επισκεφτούν την σελίδα της Διοργανώτριας Εταιρείας στο facebook.

7.       Για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό ήδη υφισταμένων πελατών της Διοργανώτριας Εταιρείας, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του κωδικού πελάτη που θα τους ζητηθεί.

8.       Οι νικητές του Διαγωνισμού θα αναδειχτούν από τυχαία ηλεκτρονική κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 15.00 ενώπιον της συμ/φου Αθηνών Παναγιώτας Τσίτσα και θα ενημερωθούν, σχετικώς, από την Διαφημιστική μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τηλεφωνικά.

9. Α. Το μεγάλο έπαθλο για τους νικητές του Διαγωνισμού είναι ένα (1) ταξίδι  4 (τεσσάρων) διανυκτερεύσεων για τέσσερα (4) άτομα στην Disneyland στο Παρίσι (Γαλλία). Το ταξίδι αφορά σε δύο (2) ενήλικες και δύο (2) παιδιά, ηλικίας  έως έντεκα (11) ετών και περιλαμβάνει τα ακολούθως αναφερόμενα:

– Αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Παρίσι (Γαλλία) με την Air France με μια αποσκευή (βαλίτσα) σύμφωνα με του όρους του αεροπορικού εισιτηρίου κατ’ άτομο.

– Φόρους αεροδρομίων.

– Prive μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού με όχημα ιδιωτικής χρήσης.

– Διαμονή για τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS σε οικογενειακό δωμάτιο, με πρωινό.

(Οι μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο Magic Circus της Disneyland για τα Πάρκα της Disneyland  θα γίνονται με τα δωρεάν shuttle λεωφορεία).

– Είσοδος στα δύο (2) πάρκα της Disneyland Paris για τρείς (3) ημέρες (για 2 ενήλικες & 2 παιδιά, ηλικίας έως 11 ετών).

Η πραγματοποίηση του ταξιδιού θα γίνει βάσει ύπαρξης διαθεσιμότητας, στις παρακάτω ημερομηνίες: 18-22/11/17, 15-19/12/17.

 

9.Β. Τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού ορίζονται ως παρακάτω:

– Ένα (1) iphone 7 32 GB 4G+ Smartphone Black *

– Δύο (2) Galaxy Tab S2 T813 Tablet 9.7″ WiFi Μαύρο *

– Δύο (2) Σετ εντοιχιζόμενων συσκευών – Φούρνος iQ500 HB23AB521 | Inox & Αυτόνομη κεραμική βάση εστιών 60cm Q100 ET645HE17 *

– Δύο (2) τηλεοράσεις Sony KD49XD7005 49″ Τηλεόραση Smart 4K TV *

– Δύο (2) κονσόλες Sony Κονσόλα PS4 Pro 1TB & 2nd Wireless Dualshock 4 V2 & Powerpak 1200mAh *

– 100 (εκατό) προπληρωμένες κάρτες Ticket Compliments αξίας 20 €

* ή άλλο μοντέλο/μάρκα με παρόμοια ή ανώτερα χαρακτηριστικά.

 

          Σημειώνεται ότι, σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού μπορεί να ακυρωθεί το αποτέλεσμα της νίκης κάποιου Συμμετέχοντα για τους εξής λόγους: α) σε περίπτωση που ο Συμμετέχων που αναδείχθηκε νικητής, για οποιοδήποτε λόγο, δεν έχει αποδεχτεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, β) σε περίπτωση που ο Συμμετέχων που αναδείχθηκε νικητής, για οποιοδήποτε λόγο, δεν υπογράψει τη σχετική δήλωση για την αποδοχή των Επάθλων, γ) σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής Συμμετέχων ανίκανος προς  δικαιοπραξία. Σε περίπτωση που στο πρόσωπο του Συμμετέχοντος νικητή, συντρέχει κάποια από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, η Διοργανώτρια Εταιρεία, έχει το δικαίωμα να προβεί στην ακύρωση της συμμετοχής του σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και κατά το στάδιο της παράδοσης – παραλαβής του Επάθλου.

10. H Διοργανώτρια Εταιρεία, στο πλαίσιο της διενέργειας του Διαγωνισμού πέρα από το ως άνω αναφερόμενο έπαθλο, δύναται κατά την κρίση της να διαθέσει προς τους Συμμετέχοντες και άλλα επιπλέον έπαθλα.

11. Οι Συμμετέχοντες που αναδείχθηκαν νικητές στον Διαγωνισμό, θα ενημερωθούν για την ανάδειξή τους ως νικητές του Διαγωνισμού τους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email που οι ίδιοι θα έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στη φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού και εν συνεχεία για την παράδοση του επάθλου θα κληθούν να αποστείλουν αναλυτικά τα ατομικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας). Έκαστος Συμμετέχων μπορεί να αναδειχθεί μόνον μία (1) φορά νικητής στο Διαγωνισμό.

12. Το έπαθλο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα ή και να εξαργυρωθεί αυτό με χρήματα. H Διοργανώτρια Εταιρεία,  διατηρεί το δικαίωμα, σε κάθε στάδιο της Διάρκειας του Διαγωνισμού να μεταβάλει τα έπαθλα καθώς και τον αριθμό τους.

13. Η ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνον στη διάθεση του επάθλου.  Η Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και η Διαφημιστική  δεν φέρουν καμία άλλη ευθύνη, απολύτως και οι Συμμετέχοντες ήδη με την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό δηλώνουν ανεπιφύλακτα ότι, δεν διατηρούν καμία απολύτως αξίωση, απαίτηση ή δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας Εταιρείας. Επίσης, σε περίπτωση που συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην προσφέρει στους νικητές τα έπαθλα, αλλά  ούτε άλλα εναλλακτικά δώρα και απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη αυτού του είδους.

14. Μετά την λήξη της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της παράδοσης του επάθλου, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας Εταιρείας, της Διαφημιστικής καθώς και της SOCIAL LAB έναντι των συμμετεχόντων παύει να υφίσταται. Η Διοργανώτρια Εταιρεία και η Διαφημιστική, ουδεμία υποχρέωση ή ευθύνη δεν υπέχουν, ούτε αναλαμβάνουν έναντι των Συμμετεχόντων ή/και των νικητών του Διαγωνισμού. Δηλώνεται ρητά ότι, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια Εταιρεία, για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση στην παράδοση  ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα έπαθλα του Διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια Εταιρεία  δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε Συμμετέχοντα νικητή, συνοδό ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα έπαθλα ή σχετιζόμενη με οποιονδήποτε τρόπο με τις μεταφορές και τις μετακινήσεις τους ή/και για την διαμονή τους ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

15. Οι παρόντες όροι έχουν κατατεθεί στην Συμβολαιογράφο Αθηνών Κα Π. Τσίτσα, Χαριλάου Τρικούπη αριθμός 7 Αθήνα, (τηλ. επικοινωνίας 210 3820368)  ή στο νόμιμο αναπληρωτή της και οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος, δικαιούται να λαμβάνει αντίγραφο αυτών με έξοδά του.

16. Η Διοργανώτρια Εταιρεία, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Κάθε τροποποίηση θα κατατίθεται στην ως άνω Συμβολαιογράφο στην οποία θα έχουν κατατεθεί οι παρόντες Αναλυτικοί Όροι και θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων Αναλυτικών Όρων.

17. Οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, με τη συμμετοχή τους σε αυτόν συναινούν και εξουσιοδοτούν την Διοργανώτρια Εταιρεία και την Διαφημιστική για την προβολή του Διαγωνισμού, καθώς και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, κινηματογράφου καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου (συμπεριλαμβανόμενων των διαδικτυακών σελίδων  στο internet και  των social media). Συναινούν περαιτέρω, στη χρήση και δημοσίευση, για διαφημιστικούς λόγους, των ονομάτων τους σε περίπτωση που αναδειχθούν νικητές, στην ανάρτηση/δημοσίευση φωτογραφιών, φιλμ και βίντεο, καθώς και στην ενδεχόμενη χρήση οποιουδήποτε ειδησεογραφικού στοιχείου, σχετικού με το  Διαγωνισμό. Περαιτέρω, η συμμετοχή των Συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό  παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών ή άλλων σχετικών δικαιωμάτων για την άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος χρήση, δίχως καμία άλλη απαίτηση κατά της Διοργανώτριας Εταιρείας.

18. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντος δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια των οριζόμενων στις διατάξεις των ν. 2472/1997 και 3471/2006, αναφορικά με την χρήση των στοιχείων που καταχωρούνται για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού, καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με το Διαγωνισμό, είτε μέσω της Διοργανώτριας Εταιρείας και της Διαφημιστικής,  είτε μέσω συνεργατών αυτών, που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους. Οι άνω εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν το e-mail και το τηλέφωνο επικοινωνίας που θα δηλώσει έκαστος Συμμετέχων  για διαφημιστικούς/ενημερωτικούς σκοπούς και με την συμμετοχή του έκαστος Συμμετέχων συναινεί προς τούτο. Τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

19. Τα Προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό πρόκειται να συλλεχθούν από την Διαφημιστική για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, θα εισαχθούν σε βάσεις δεδομένων και να τύχουν επεξεργασίας για τις ανάγκες οργάνωσης, αξιολόγησης, δημοσιότητας και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, πάντοτε εντός του πλαισίου των διατάξεων του ν.  2472/1997 περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

20. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων.