Η εταιρεία «KoulouriService» αναλαμβάνει την Σύνδεση Αποχέτευσης/Βόθρος.

Η Σύνδεση Αποχέτευσης/Βόθρος χωρίζεται σε 3  τμήματα:

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (ΟΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ)

[raw]

[one_half]

1.ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
2.ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

[/one_half]
[clear]
[/raw]

Αναλαμβάνουμε για τη Σύνδεση Αποχέτευσης/Βόθρος :

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στη Σύνδεση Αποχέτευσης/Βόθρος επικοινωνήστε μαζί μας «KoulouriService».Θα κλείσουμε ραντεβού για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να πάρετε την προσφορά μας. Πρέπει να κάνουμε αυτοψία πριν τις εργασίες έτσι ώστε να επιλεγούν όλα τα υλικά σωστά και στα μέτρα σας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία μας «KoulouriService.gr» θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα πρόταση για τη Σύνδεση Αποχέτευσης/Βόθρος. Επιλέγουμε πάντα τα κατάλληλα υλικά και λαμβάνουμε υπ’ όψιν την αρχιτεκτονική αλλά και τα υπάρχοντα δομικά υλικά του χώρου σας. Πρώτα από όλα όμως, πρέπει να γίνει η αυτοψία του χώρου σας που άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για τη Σύνδεση Αποχέτευσης/Βόθρος επικοινωνήστε με την εταιρία «KoulouriService». Αναλαμβάνουμε εργασίες στη Θεσσαλονίκη, την Καρδία, την Θέρμη, την Περαία, Ταγαράδες και τις γύρω περιοχές. Κοντά σας με ένα τηλεφώνημα στο 6973662179 και στο 2392073030,  το έμπειρο με πιστοποιήσεις τεχνικό προσωπικό (ΣΕΥΘ) θα έρθει στο χώρο σας για αυτοψία.