Η Συντήρηση κλιματιστικής μονάδας από 35€ από την «KoulouriService», δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών μονάδων σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Πλεονέκτημά μας είναι:

η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον κλιματισμό για τις οποίες χρησιμοποιούμε τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Επίσης σε περίπτωση που το κλιματιστικό σας χρειαστεί ανταλλακτικό η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες κλιματιστικών.

Ο κλιματισμός που σας παρέχει η εταιρεία μας, διαθέτει υψηλή τεχνολογία, φιλική προς το περιβάλλον χαρίζοντας σας την ευελιξία που χρειάζεστε άμεσα. Η συνεργασία μας με διεθνούς κύρους εταιρείες και η σχέση ποιότητας-κόστους ανήκουν στα προτερήματά της εταιρείας μας. Κάντε την Συντήρηση κλιματιστικού μηχανήματος από 35€ πριν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείται.

Τα συνεργεία μας είναι εξειδικευμένα και με πιστοποιήσεις είτε για την συντήρηση του κλιματιστικού σας είτε για την εγκατάσταση του. Μέλημα μας η ομαλή λειτουργία του κλιματιστικού σας, σε συνδυασμό με την μέγιστη δυνατή απόδοσή του σε ψύξη και θέρμανση αλλά και την καθαρότητα του αέρα.

Τα υγρά που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό του κλιματιστικού σας είναι φιλικά προς το περιβάλλον αλλά παράλληλα καθαρίζουν στο έπακρο τα βακτηρίδια που έχουν συγκεντρωθεί στην εσωτερική σας μονάδα.

Ο μη σωστός καθαρισμός των κλιματιστικών εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία ιδιαίτερα όσων πάσχουν από αλλεργίες, ρινίτιδες, ωτίτιδες ή ιγμορίτιδες.

Τα βρώμικα κλιματιστικά μπορεί επίσης να γίνουν εστία επικίνδυνων μικροβίων, όπως η λεγιονέλλα, που προκαλούν αιτία σπάνιας αλλά σοβαρής πνευμονίας, τον σταφυλόκοκκου, της τυφοειδούς σαλμονέλας, και τον ιό του απλού έρπητα.

Με το σωστό καθαρισμό και την Συντήρηση κλιματιστικής μονάδας από 35€ από την «KoulouriService» επιτυγχάνουμε  υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από δυσάρεστες βαριές μυρωδιές, επικίνδυνους ιούς, εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος, αλλά και μείωση των πιθανοτήτων βλαβών του κλιματιστικού σας.

Επίσης, βασικό πλεονέκτημα κατά την συντήρηση του κλιματιστικού είναι η απομάκρυνση της μούχλας που εγκαθίσταται στο αποχετευτικό σύστημα της μονάδας, και είναι υπεύθυνη για τις άσχημες μυρωδιές στον χώρο σας αλλά και για τυχόν βουλώματα που έχουν συνέπεια να τρέχουν νερά στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Δημοσιεύσεις σχετικά με την έλλειψη συντήρησης:

«Τα κλιματιστικά μετατρέπονται σε τόπο συσσώρευσης παθογόνων   μικροοργανισμών από την αναπνοή και τον ιδρώτα των ανθρώπων. Τα βακτηρίδια αυτά επαναπροωθούνται με το ίδιο σύστημα κλιματισμού στον αέρα των χώρων διαβίωσης ή εργασίας. Ο κίνδυνος προσβολής των ατόμων, με προβληματικό κυρίως ανοσοποιητικό σύστημα, είναι μεγάλος» αναφέρει ο χημικός μηχανικός και περιβαλλοντολόγος κ. Δ. Παπαϊωάννου.

«Παρά τη δυσκολία ανίχνευσης, διάγνωσης και πλήρους επαλήθευσης της ύπαρξης του βακτηριδίου της legionella, ένας στους δέκα θανάτους που σημειώνονται από πνευμονία στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης αποδίδεται στη συγκεκριμένη ασθένεια» σημειώνει ο κ. Α. Ρασιδάκης, αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Η τιμή για τη Συντήρηση κλιματιστικής μονάδας από 35€ από την «KoulouriService» περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

1.Γενικό έλεγχο λειτουργίας εσωτερικής – εξωτερικής μονάδας

2.Έλεγχος θερμοκρασίας περιβάλλοντος

3.Έλεγχος θερμοκρασίας εξόδου

4.Έλεγχος Ανεμιστήρα

5.Έλεγχος προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή

6.Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας

7.Έλεγχος πιέσεων κλιματιστικής μονάδας

8.Έλεγχο συνδέσεων και καλωδιώσεων ( παροχή ρεύματος & εντολών)

9.Ανίχνευση τυχόν διαρροής ψυκτικού υγρού

10.Καθαρισμός στοιχείου εξωτερικής μονάδας με ειδικό πλυστικό μηχάνημα και χημικό υγρό

11.Καθαρισμός στοιχείου εσωτερικής μονάδας με χημικό υγρό

12.Καθαρισμός αποχέτευσης συμπυκνωμάτων

13.Καθαρισμός φτερωτής και καλύμματος ανεμιστήρων εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας

14.Καθαρισμός φίλτρων αέρα – περσίδων

15.Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας

16.Έλεγχος ψυκτικού υγρού, σε περίπτωση ολικής απώλειας γίνεται συνεννόηση με τον ειδικό

Η συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων γίνεται μόνο από έμπειρους διπλωματούχος ψυκτικούς, για:

  • 1.Πληρέστερη τεχνογνωσία
  • 2.Ποιότητα εργασιών & υλικών
  • 3.Τήρηση κανόνων & προδιαγραφών
  • 4.Ασφάλεια για τους χρήστες & τα μηχανήματα
  • 5.Υπεύθυνη τεχνική κάλυψη μετά το τέλος των εργασιών

Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής και άνεση των διαμενόντων ή εργαζομένων στο κτίριο, τη λειτουργικότητά του και βέβαια το ενεργειακό κόστος και το κόστος συντήρησης του κτιρίου. Συντήρηση κλιματιστικής μονάδας από 35€ από την «KoulouriService»

Για σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης:

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται 24%ΦΠΑ